Siirt Bilim Sanat Merkezi

Vizyon: Hedef kitlemizdeki özel Yetenekli” öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak.

Misyon: Özel yeteneğe sahip hedef kitlemizdeki öğrencilerin, zekâ, yaratıcılık ve sanat alanlarında, akademik bilgiler doğrultusunda, öğrenci merkezli eğitim anlayışına uygun olarak ileri düzeyde eğitim vermek.

Başarılar: Tübitak´ın düzenlediği 43. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Final yarışmasında "Gülhatmi (Alcea Hohenackeri) Bitkisinin Kök Kısımlarının Diğer Bitkilerin Kök ve Gövde Gelişimi Üzerine Etkisinin Araştırılması" projesi ile Türkiye Dördüncülüğü, "Bu Benim Eserim" adlı Matematik ve Fen bilimleri alanında yapılan proje yarışmasında "Zivzik Narının Hücre Bölünmesi Üzerindeki Etkisinin İncelenmesi" projesi ile Türkiye İkinciliği, 2010-2011 Eğitim-öğretim yılında altıncısı düzenlenen Matematik ve Fen Bilimleri proje çalışması "Bu Benim Eserim" yarışmasında "Püsküllü Gübre" projesi ile Türkiye Birinciliği, Tübitak’ a gönderilen projeler arasında yer alan “ Mazı Meşesi (Qercus infectoria) gal tohumlarının Antimikrobiyel etkinliği “ adlı projemiz Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafınca Makale olarak yayınlanmıştır.

Pansiyon Bilgileri:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK LİSE VE ORTAOKUL PROJE YARIŞMALARI

Telefon - 0.484.2243738

WEB - https://siirtbilsem.meb.k12.tr

Adres - AFETEVLERİ MAH. 1863 SK. BİLİM SANAT MERKEZİ BLOK NO 20 MERKEZ / SİİRT

Öğretim Şekli :Sabah 08:00-12:00 Akşam 15:00-19:30

Yerleşim Yeri - Afet Evleri Mah. Mevlana İlkokulu Arkası Barden Otel Arkası Kooperatif PARMAR üstündeki Cadde No:20 Siirt / Merkez

Adres - AFETEVLERİ MAH. 1863 SK. BİLİM SANAT MERKEZİ BLOK NO 20 MERKEZ / SİİRT

Ulaşım Şehir içi ulaşım araçlarıyla sağlanmaktadır.Belediye otobüsleri, Kooperatif Mah dolmuşları son durak

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz il merkezinde yer almaktadır.